diumenge, 10 de març del 2013

Fitxa Blancanieves

 Fitxa tècnica i artística
- Títol: Blancanieves
- Títol original: Blancanieves
- Any de producció: 2012
- País de producció: España
- Durada: 104 min.
- Direcció: Pablo Berger
- Guió: Pablo Berger
- Producció: Arcadia Motion Pictures
- Música:  Alfonso de Vilallonga
- Direcció de fotografia: Kiko de la Rica
- Actors principals: Macarena García, Maribel Verdú, Sofía Oria, Daniel Giménez Cacho, Ángela Molina, Pere Ponce, Josep María Pou, Inma Cuesta, Ramón Barea, Emilio Gavira, Sergio Dorado, Oriol Vila
- Génere: Drama. Cine mut

 Técniques narratives
- Argument: Tot comença amb la mort de Carmen de Triana durant el part i l'accident d'Antonio Villalta que el deixa paralític. La infermera avariciosa s'hi casarà i la nena Carmencita viurà amb la seva àvia. Quan aquesta mor, la nena creu que es farà realitat el seu desig de veure el seu pare però la madrastra li ho impedirà i la maltractarà. Un dia la nena entra a l'habitació del seu para i aquest l'amaga de la malvada dona. Durant dies es veuen i jugen d'amagat, la nena balla i el pare l'ensenya a torejar. Un dia la madrastra envia el xófer al bosc a matar la nena però ella sobreviu gràcies a l'ajuda d'uns nans. La companyia de nans toreros l'acull i com que no recorda qui és la nomen Blancanieves. Ella formarà part de l'espectacle i es farà més famosa que la vidua de Villalta. Aquesta no ho soporta, va a veure l'espectacle i regala a la noia una poma enverinada que la deixarà adormida per sempre. Es despertarà amb un petó?
- Personatges: Carmen/Blancanieves, Encarna (la madrastra), Carmencita (nena), Antonio Villalta (el pare), Doña Concha (l'àvia), Genaro (el xófer), Don Carlos (l'apoderat) Carmen de Triana (la mare), Don Martín, Jesusín, Rafita, jove arrogant.
- Estructura: líneal amb algún salt temporal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada